La o scurta plimbare prin dragul nostru oras Cluj-Napoca, observi in decurs de cateva minute ca sunt mai multe masini pe strada decat frunze in copaci. Ne aflam in prezent intr-un context al dezvoltarii foarte accelerat, ceea ce ne ajuta pe toate planurile sa ne usuram viata. Mai mult ca sigur si tu ai o masina care in acest moment sta parcata in fata blocului sau a casei, si abia asteapta sa ii schimbi o piesa cu una noua de la Dezmembrari Auto Cluj – VRG AutoMobile.

Daca intr-adevar ai o masina si cunosti traficul din Cluj, inseamna ca te preocupa destul de des ideea de a avea grija de ea si de a ii schimba periodic anumite piese pentru a o pastra in deplina siguranta. Pentru ca nu tot timpul ne permitem piese auto noi, sau pentru ca pur si simplu ne dorim ca investitiile in masina sa nu ajunga la o suma foarte mare, te sfatuim sa optezi pentru o firma de dezmembrari auto. De ce? Citeste intreg articolul si afla care sunt cele 5 avantaje care te vor indemna ca de acum inainte sa apelezi la noi.

1. Gasesti piese originale

Asa cum este si firesc, fiecare dintre noi ne dorim piese cat mai bune pentru masina noastra, si asta pentru a ne asigura ca ea va fi sanatoasa mult timp de la ultima reparatie. Acest lucru se traduce prin achizitionarea unor piese originale direct de la producatorii masinii tale. O solutie optima, sigura si mult mai ieftina, este sa apelezi la dezmembrari auto Cluj. Aici ai o siguranta foarte mare ca piesele sunt originale din fabrica, iar grijile tale se reduc doar la a fi atent la gradul de uzura al piesei pe care o doresti pentru masina ta.

2. Preturi mult mai mici

Pentru ca ne dorim piese originale, trebuie sa fim pregatiti sa scoatem bani grei din buzunare pentru a le achita. Asta pana sa ajungem la o firma de Dezmembrari Auto din Cluj. De ce? Pentru ca aici gasesti piesele originale dorite, la preturi mult mai mici fata de cele cumparate direct de la producatori. Daca te gandesti ca ai slabe sanse sa gasesti piesa dorita pentru modelul masinii tale, eu zic sa te gandesti din nou. La Dezmembrari Auto VRG gasesti piese pentru o gama variata de branduri si modele de masini.

3. Gasesti culoarea potrivita

Probabil ai trecut deja prin faza in care ti-ai indoit o aripa de la masina, ti-ai luat una noua din aftermarket pentru a te scuti de niste bani si ai incercat mai apoi sa o vopsesti in nuanta masinii tale. Daca ai facut asta, atunci cu siguranta stii ca nuantele nu s-au potrivit deloc. Firmele de Dezmembrari Auto Cluj te scapa si de aceasta grija. Piesele masinilor pe care le gasiti la ele, fiind originale, sunt sanse foarte mari sa se potriveasca manusa masinilor voastre!

4. Ai sansa sa negociezi

Daca pentru piesele noi de la producatori preturile sunt fixe si oricat ti-ai dori nu ai cum sa le mai reduci, ei bine, in cazul dezmembrarilor auto, lucrurile stau putin diferit. Aici ai sansa sa negociezi putin pretul. De exemplu, daca ajuns acolo te decizi ca ai mai cumpara ceva pe langa piesa propusa initial, s-ar putea ca insusi vanzatorul sa iti faca o oferta de pret.

dezmembrari auto cluj

5. Gasesti orice

Un avantaj mare pe care o firma de dezmembrari auto il are, este faptul ca atunci cand se dezmemberaza o masina, aceasta se dezmembreaza integral. Cu ce te ajuta asta pe tine? Ei bine, poate pe langa cutia de viteze pe care ti-ai propus sa o schimbi, ti-ai dat seama ca ai vrea si o oglinda retrovizoare. La noi le ai pe toate in acelasi loc. Trebuie doar sa vii aici si sa ne spui cu ce te putem ajuta.

Cam acestea ar fi principalele avantaje pe care le poti avea la Dezmembrari Auto Cluj. Daca totusi nu te-ai convins de beneficiile pe care noi putem sa ti le oferim, tot ce mai ramane de facut este sa te urci in masina si sa vii sa-ti gasim piesa potrivita.