(0264) 287-523
(0722) 237-951

Luni – Vineri: 9:00 am – 5:00 pm

S.C. VRG Automobile S.R.L
Str.Eroilor, nr. 63
Floresti, Jud. Cluj
Romania, 407280
contact [at] dezmembrariautovrg.ro

1. Obligatiile Dumneavoastra
1.1. Sunt de acord sa nu folosesc acest site in scopuri ilegale si sunt de acord sa il folosesc in conformitate cu legislatiile in vigoare
1.2. Ma angajez sa nu folosesc acest site intr-un mod in care i-ar cauza stricaciuni, distrugeri, functionare lenta sau ineficienta.
1.3. Ma angajez sa nu folosesc site-ul intr-o maniera in care ar putea viola drepturile unor persoane fizice sau juridice (includem aici dreptul de proprietate, de confidentialitate).

2. Drepturile noastre
2.1 Ne rezervam dreptul de:
2.1 1 Modificare temporara sau permanenta a site-ului (sau a unor parti din el) cu sau fara a va instiinta;
2.1 2 Schimbare a acestor termeni si conditii cu sau fara a va instiinta; este de datoria dvs. sa verificati si sa fiti sau nu de acord. In cazul in care nu sunteti de acord trebuie sa parasiti imediat site-ul.
2.1.3Â dezmembrariautovrg.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor deja transferate catre dezmembrariautovrg.ro in scris, si sa trimita marfa deteroriata inapoi. Prin cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.
2.1.4 Ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda pe care noi o apreciem ca fiind asociata cu frauda in comertul online chiar daca nu o putem demonstra. Clientul isi va primi inapoi suma integrala.

3. Linkuri
Site-ul furnizeaza linkuri catre alte site-uri. Trebuie sa fiti de acord cu faptul ca site-ul nostru nu este responsabil pentru ce veti gasi pe alte site-uri.

4. Monitorizarea
Avem dreptul, dar nu si obligatia de a monitoriza orice activitate asociata cu site-ul nostru. Putem investiga si raporta aceste conditii sau plangeri si sa actionam ca atare (in cazuri ca: avertizari, suspendari, etc).

5. Informatiile Dumneavoastra
Respectam datele dvs. si ne asumam obligatia de a le proteja si de a nu le furniza la terte persoane.

© Dezmembrari Auto VRG | Gazduire Web by Host4All.Ro | Personalizare & Optimizare SEO by WebS4All.Ro | Sitemap

Date de contact ANPC, Bd. Aviatorilor nr.72, sector 1, Bucuresti; T:021-312-12-75; F:021-314-34-62; / www.anpc.gov.ro / office@anpc.ro