Parcurile de dezmembrari auto pot fi un adevarat ajutor pentru tine si masina pe care o detii. Poate ca nu stiai, dar daca urmaresti starea tehnica a masinii regulat, iar atunci cand ceva nu merge bine te indrepti cu ea spre un parc de dezmembrari auto, costurile intretinerii masinii tale pot fi reduse semnificativ. O piesa noua pentru masina ta, nu inseamna neaparat o piesa mai buna, dar cu siguranta inseamna costuri ceva mai ridicate. Indiferent de marca si modelul masinii tale, poti sta linistit, pentru ca la dezmebrari auto gasesti de cele mai multe ori o mare varietate de piese si accesorii auto, trebuie sa ai doar timp si rabdare sa le gasesti, sau sa mergi undeva unde cineva te poate ajuta cu un sfat. Mai mult, aici nu poti gasi numai piese pentru masina ta, ci si accesoriile dorite pe care vrei sa le inlocuiesti sau sa le aplici pe masina.

Ca sa iti poti face o idee cat mai clara despre importanta pe care dezmembrarile auto o au, iti vom insira in acest articol care sunt cateva din piesele si accesoriile auto pe care le vei gasi aici.

Jante – Foarte multi dintre voi sunteti preocupati de aspectul masinii ca intreg, tocmai de aceea stiti ca un set de jante inedit ii poate oferi masinii un aer mai personal. Daca nu esti dispus sa cheltui foarte mult pe un set nou, atunci dezmembrarile auto sunt cea mai buna solutie. Poti gasi modele variate, din aluminiu sau din tabla, modele rare, orice este necesar ca masina ta sa arate exact asa cum iti doresti.

Carlig de remorcare – poate te-ai gandit sa-ti iei o rulota sa calatoresti prin lume, sau poate doar ai nevoie sa-ti atasezi o remorca sau o platforma, si ai nevoie de un carlig. Ai doua optiuni: poti achizitiona unul nou, sau unul de la dezmembrari. Nefiind o piesa care se uzeaza in timp, care spui ca ar fi cea mai buna solutie?

Cotiera – La Dezmembrari Auto nu gasesti doar piese auto si accesorii de exterior, ci surpriza vine din faptul ca accesoriile de interior sunt la fel de prezente. Daca masina pe care ai cumparat-o nu are o cotiera, sau cea veche s-a uzat prea tare, te asteptam la dezmembrari auto sa gasim una potrivita pentru modelul masinii tale.

Kituri exterioare de tunning – Am revenit la aspectul exterior al masinii, dar de data aceasta cu ceva mai aparte. Nu toata lumea apeleaza la decorarea masinii exterioare, dar cei care isi doresc asta, sunt asteptati la Dezmembrari Auto. De multe ori ajung la noi masini care sunt tunate inafara tarii, asadar vei putea gasi praguri, spoilere, eleroane, sau tot felul de piese modificate.

Bineinteles, sunt multe alte piese si accesorii pe care le puteti gasi la noi, din acest motiv va asteptam la Dezmembrari Auto Cluj cu cele mai bune optiuni la un buget pe placul vostru.