De obicei, atunci cand vine vorba sa cumparam piese la mana a doua  pentru masina noastra, suntem deseori reticenti, nestiind ce presupune asta defapt. Inainte sa iti spunem de ce ar trebui sa cumperi cu incredere piese de la Dezmembrari Auto Cluj, vrem sa-ti relatam pe scurt, in ce conditii si in situatii ajung aceste piese la noi.

Atunci cand masina sufera un accident grav, dar care nu afecteaza decat fata sau spatele masinii, de cele mai multe ori, ramane o parte nevatamata ale carei piese sunt intacte. Mai exista cazuri in care multe masini nu mai pot fi inmatriculate din varii motive. Ei bine, in urma acestor situatii, cel mai profitabil pentru detinatori este sa vanda masina pe bucati unor parcuri auto.

Acum ca ai inteles de unde provin piesele pe care ti le punem la dispozitie, hai sa vedem si de ce ar trebui sa cumperi cu incredere de la Dezmembrari Auto Cluj:

  1. Cei care sunt intr-adevar pasionati de masini, stiu ca parcurile auto sunt locul in care pot gasi tot ceea ce isi doresc. Exista multe masini vechi care nu se mai produc din tot felul de motive, iar odata ce productia se opreste, nici piesele nu se mai fabrica. Ei bine, cei care sunt colectionari sau au o masina mai veche de care nu se pot desparti prea usor, un parc de Dezmembrari Auto este raspunsul lor perfect.
  2. Daca piesele originale costa foarte mult, si strangem mult timp bani sa ne permitem o oglinda retrovizoare sau un nou volan, atunci cand vine vorba de dezmembrarile auto, pretul nu mai este un impediment in a ne achizitiona ceea ce ne dorim. De cele mai multe ori, sunt chiar mai ieftine decat la comerciantii ce vind piese la mana a doua.
  3. De la un parc de Dezmembrari Auto se intampla foarte des sa pleci cu mai multe piese fata de cate ti-ai propus sa-ti iei. De ce? Raspunsul e foarte simplu: pentru ca sunt multe, in stare foarte buna, si la un pret mai mult decat accesibil.
  4. Poti cumpara chiar si cauciucuri intr-un astfel de loc. Lucrul cel mai interesant este ca exista o diversitate mare de produse si piese auto pe care le poti gasi si care se potrivesc perfect cu masina pe care o conduci cu atata drag.
  5. La Dezmembrari Auto gasesti atat piese de interior, cat si piese de exterior. Sfatul nostru este sa te axezi mai mult pe piesele de exterior. Piese precum sistemul de distributie, sistemul de franare sau orice alte componente delicate ce pot ceda usor, iti recomandam sa le achizitionezi noi si sigilate, pentru siguranta drumurilor tale.

La Dezmembrari Auto Cluj va asteptam cu o varietate mare de piese auto, de la diverse masini, printre care se poate afla chiar si modelul tau. Daca nu doresti sa cheltui foarte multi bani pe o piesa noua, te asteptam sa gasim cu drag ceea ce cauti, aici la noi!