Am discutat intr-un alt articol aici, la noi pe blog, despre piesele auto pe care le poti gasi cu usurinta la Dezmembrari Auto Cluj (VRG Automobile). Pentru ca ne pasa de clientii nostri si urmarim constant care este nevoia lor, am decis sa facem un top al celor mai cautate 5 piese auto pe care soferii le cauta si le gasesc la noi.

Dintr-un motiv sau altul, orice masina are nevoie de cate o schimbare din cand in cand, iar aceste schimbari uzuale, necesita diferite piese, unele mai costisitoare, altele mai accesibile. Dezmembrari Auto Cluj iti ofera insa cea mai optima solutie: poti cumpara piese originale la preturi mult mai mici fata de reprezentanta. Iata asadar, care sunt cele mai cautate piese auto:

  1. Farurile – fie ca cele pe care le ai sunt prea vechi, s-au matuit si nu mai lumineaza la fel de bine, sau ai avut un accident si ele au fost distruse, in orice caz, ele trebuie schimbate.
  2. Grila din fata – asemenea farurilor, grilajele din fata sunt la mare cautare, asta pentru ca ele sunt foarte sensibile chiar si la cea mai usoara tamponare. Iar in caz ca nu stiai, 90% din tamponari se intampla la nivel frontal.
  3. Radiatorul – acesta nu se sparge in urma unui accident, dar se strica odata cu trecerea timpului. Daca ai o masina mai veche si incepi sa experimentezi scurgeri de antigel, inseamna cu siguranta ca ai nevoie de un radiator nou.
  4. Barele masinii – “nu a fost nimic grav, doar s-a zgariat putin bara”. Aceste este cel mai cunoscut scenariu, nu-i asa? Si tocmai pentru ca le zgariem de repetate ori si tot timpul amanam reparatia, ajungem in cele din urma sa le schimbam.
  5. Geamurile laterale – sa nu uitam unde locuim. Din pacate, in Romania inca exista trendul de a sparge o masina pentru un telefon uitat in bord sau pentru simplul fapt ca ai furat locul de parcare cuiva. In orice caz, stai linistit. La Dezmembrari Auto Cluj poti gasi geamurile perfecte la preturile ideale.

Acestea nu sunt toate, mai sunt cateva piese care se cumpara in mod regulat la dezmebrarile auto, insa daca vrei sa afli ce isi gasesc soferii la Dezmembrari Auto Cluj, continua sa urmaresti blogul nostru! Pana la urmatorul articol, te asteptam sa te ajutam sa gasesti piesele de care masina ta are nevoie, la pretul la care buzunarului tau ii place.